Menu Sluiten

Over ons

Schoenwinkel aan Huis is een concept van Verest Schoenen. Geboren tijdens de lockdown door het coronavirus. Maar inmiddels meer dan een tijdelijke service. Met Schoenwinkel aan Huis willen we mensen die niet naar de winkel kunnen komen, om welke reden dan ook, toch voorzien van de service die we als winkel bieden. Bij Schoenwinkel aan Huis kunt u thuis de schoenen passen en geven we u een advies op maat. Wij komen naar u toe.

Over Verest Schoenen

Verest Schoenen is een schoenenspeciaalzaak met schoenmode voor het hele gezin. We bieden een ruim assortiment mode- en comfortschoenen voor dames, heren en kinderen. Service, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons altijd op de eerste plaats. Met onze schoenen speciaalzaak in Heeze bedienen we klanten in Zuid-Oost Brabant. En met onze webshop leveren we door heel Nederland en België.

Ons assortiment damesschoenen is opgebouwd uit een ruim aantal modische merken zoals Gabor, Via Vai, Paul Green, Aqa, RedRag en Mjus aangevuld met een aantal sterke comfort merken waaronder Durea, Wolky, Verhulst, Solidus en Piedi Nudi. Daarnaast staat er een ruime collectie sneakers van onder andere Nike, Adidas en New Balance,

Ons assortiment herenschoenen bestaat uit een lijn mooie geklede schoenen van Rehab, van Lier en Bugatti. We hebben een groot assortiment casual schoenen van onder andere Australian, Bjorn Borg, Ecco, Mephisto, en  PME. Ook voor heren hebben we een complete lijn sneakers van o.a. Nike, Adidas en New Balance.

Onze collectie kinderschoenen heeft de perfecte mix tussen pasvormschoenen van onder andere Piedro, Twins & Trackstyle en modische kinderschoenen zoals Hip, Gattino, Giga, Develab, Pinocchio, Red Rag, Clic! en ShoesMe. Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment kindersneakers van Nike, Adidas, en New Balance.