Menu Sluiten

Boek nu een Schoenwinkel aan Huis

Door de coronacrisis is alles anders. In maart 2020 hadden we de zogenaamde intelligente lockdown. Na een rustige zomer kwam het virus in het najaar van 2020 keihard terug. Ondernemend Nederland werd geconfronteerd met een harde lockdown. Naast de Horeca worden nu ook alle niet essentiële winkels gesloten door de overheid. Ook voor veel ondernemers in de fashion retail een hard gelag. Na al een zeer matig jaar, wordt net voor de drukste periode van het jaar de winkel gesloten. En mensen hebben toch nieuwe schoenen en kleding nodig. Kindervoeten groeien gewoon door tijdens een crisis en schoenen blijven verslijten.

'Wat is dit leuk'

Regelmatig kregen we dan ook het verzoek om met schoenen naar de klant toe te komen. Voorheen was dit ook wel het geval, maar toen kwam deze vraag vaak van verzorgingstehuizen, instellingen of van ouderen die zelf niet de mogelijkheid hebben om naar de winkel te komen.

Tijdens de corona groeide deze vraag, steeds vaker mochten we met schoenen naar de klant toe, om thuis de perfect passende schoen te adviseren. Wat waren deze bezoekjes bijzonder! Wat is dit leuk dachten we. Hiermee gaan we door! Schoenwinkel aan Huis is een feit!

Ruim assortiment

Met alle schoenkennis die we hebben komen we graag naar u toe. We inventariseren uw wensen en nemen een ruim aanbod aan schoenen mee. Samen gaan we opzoek naar de perfect passende schoen, in de gewenste look. Ook nemen we materiaal mee om op locatie  kleine aanpassingen te kunnen doen.

Vanuit onze winkel Verest Schoenen hebben een ruim assortiment aan schoenen. Schoenen in diverse breedte maten. Met verschillende kenmerken, voor elke voet is er een passende schoen. Onze brede collectie dames- heren- en kinderschoenen bestaat enkel kwaliteitsmerken. Uit dit aanbod nemen we graag een selectie mee naar u toe.

thuis

Afspraak maken

Op schoenwinkelaanhuis.nl/afspraak maakt u snel een afspraak. Bellen voor een afspraak mag ook 040-2261306. Schoenwinkel aan Huis is momenteel beschikbaar in een beperkt aantal regio’s.